Un bărbat din Florești, bătut cu bestialitate în propria casă

A fost atacat şi bătut cu bestialitate în plină noapte, în propria casă, de către trei indivizi. Victima este un bărbat de 26 de ani din satul Ciripcău,...

A fost atacat şi bătut cu bestialitate în plină noapte, în propria casă, de către trei indivizi. Victima este un bărbat de 26 de ani din satul Ciripcău, raionul Floreşti, care s-a întors recent din Ucraina.

Tânărul s-a ales cu lovituri multiple în zona capului şi a fost operat în regiunea gurii. Acum el este internat într-un spital din Soroca.

Sora victimei povestește că atacatorii se aflau în stare avansată de ebrietate.

Carolina Cemortan, sora victimei:”Nu a dovedit să păşească pragul să vadă cine este, imediat l-au lovit cu o cască de la motocicletă. Fratele meu a căzut jos fără cunoştinţă şi l-au început a bate cu picioarele. A zis că „nu ştiu câţi pumni am primit în cap, cel mai mult am primit în cap şi la faţă.”

Femeia afirmă că tânărul l-a recunoscut doar pe unul dintre făptaşi. Ofiţerul de presă al Inspectoratul de Poliție Florești, Ina Moscaliuc, ne-a declarat că oamenii legii au înregistrat acest caz, dar nu ne poate oferi mai multe detalii.

In this article