Un bărbat din Bender a fost găsit înecat în râul Nistru

Un bărbat a fost găsit înecat în apele râului Nistru, pe teritoriul orașului Bender. Cadavrul a fost observat plutind pe apă de către trecători. La o distanță de...

Un bărbat a fost găsit înecat în apele râului Nistru, pe teritoriul orașului Bender.

Cadavrul a fost observat plutind pe apă de către trecători. La o distanță de circa 150 de metri i-au fost găsite lucrurile personale, transmite IPN.

Cadavrul a fost îndreptat la centrul de medicină legală pentru expertiză. Identitatea bărbatului a fost stabilită. Este un locuitor al orașului Bender în vârstă de 47 de ani, precizează ministerul transnistrean de interne.

Și la Chișinău un bărbat a fost la un pas de a-și pierde viața în apele lacului din parcul Valea Morilor. Bărbatul a alunecat de pe dig în momentul în care a încercat să-și spele mâinile. S-a lovit la cap și nu a mai putut să iasă din apă. Trecătorii l-au observat și au alertat salvatorii. Acesta l-au scos la mal și l-au predat medicilor.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență atenționează oamenii să fie prudenți când își petrec timpul în preajma bazinelor acvatice. Să nu consume băuturi alcoolice și să aleagă pentru scăldat doar locuri autorizate și amenajate corespunzător.

In this article