Ion Ceban solicită transparență și responsabilitate în colaborarea dintre administrațiile locale și administrațiile centrale

După participarea la o ședință la Guvern în calitate de vicepreședinte al CALM (Congresul Autorităților Locale din Moldova), primarul Ion Ceban a adus la cunoștința mai multor organizații...

După participarea la o ședință la Guvern în calitate de vicepreședinte al CALM (Congresul Autorităților Locale din Moldova), primarul Ion Ceban a adus la cunoștința mai multor organizații locale și internaționale despre existența unor zone de conflict de risc între administrațiile locale și administrațiile centrale. În declarațiile sale din timpul ședinței Serviciilor Municipale, edilul a evidențiat preocuparea față de natura simulată a proceselor și prezența unor informații false în rapoartele oficiale.

“În urma unei ședințe la Guvern, vreau să aduc la cunoștința mai multor organizații locale și internaționale mai multe zone de conflict de risc între administrațiile locale și administrațiile. În continuare procesele sunt foarte mimate, în rapoarte sunt o grămadă de minciuni. Se bifează că lucrurile sunt bifate”, a declarat primarul Ion Ceban.

În calitate de vicepreședinte al CALM, Ion Ceban a căutat să atragă atenția asupra acestor probleme și să solicite o mai mare transparență și responsabilitate în colaborarea dintre administrațiile locale și administrațiile centrale.

Participarea primarului la ședința Guvernului subliniază angajamentul său față de îmbunătățirea relațiilor între autoritățile locale și cele centrale, în beneficiul comunităților locale și al cetățenilor.

In this article