Un bărbat de 35 de ani a decedat în urma unui accident teribil din Fălești

Accident fatal în raionul Fălești. Un bărbat de 35 de ani a decedat după ce o mașină a dat peste el. Totul a avut loc în seara de...

Accident fatal în raionul Fălești. Un bărbat de 35 de ani a decedat după ce o mașină a dat peste el.

Totul a avut loc în seara de 06 octombrie, puțin după ora 21.00, în apropierea localității Pîrlița. La fața locului a intervenit poliția, care a reconstituit cronologia celor întâmplate.

JANA MOLCEANOV, OFIȚER DE PRESĂ, INSPECTORATUL DE POLIȚIE FĂLEȘTI:„Un tânăr de 21 de ani, locuitor al satului Pîrlița, conducând automobilul de model Renault Megane, din direcția satului Pîrlița, în direcția traseului M-5, în apropierea unei Stații PECO a tamponat o persoană de gen masculin, în vârstă de 35 de ani din aceeași localitate, ce se deplasa din direcția s. Pîrlița în direcția traseului M-5, pe aceeași parte. Preliminar, victima ieșit pe partea carosabilă, iar în urma traumelor primite a decedat la fața locului”.

Testat cu aparatul drager, s-a constat că șoferul de 21 de ani nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele.

echipa.md

In this article