Un bărbat condamnat pentru viol și dat în căutare națională și internațională acum 2 ani, reținut de ofițerii de investigații

Ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații,  au  reținut la 9 februarie un bărbat de 35 de ani,  din Ialoveni, condamnat în 2017 la 6 ani de închisoare pentru...

Ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații,  au  reținut la 9 februarie un bărbat de 35 de ani,  din Ialoveni, condamnat în 2017 la 6 ani de închisoare pentru viol, prin Decizia Curții de Apel  Chișinău,  iar în anul 2019 anunțat  în căutare de  Inspectoratul de Poliție Ialoveni.

Din datele anchetei s-a constatat că bărbatul în anul 2010, fiind în stare de ebrietate,  aflându-se în curtea gospodării unei localnice din satul Mileşti Mici,  raionul  Ialoveni, împreună cu alţi doi complici,  prin amenințări psihice si fizice, au  întreținut raport sexual forțat contrar voinței acesteia în formă perversă.

Învinuitul a fost reținut,  plasat în arest, unde a stat  câteva luni și a fost eliberat, după care s-a eschivat de organul de urmărire penală,  ascunzându-se.

Bărbatul a fost predat inițiatorului căutării și plasat în Penitenciar.

In this article