Un bărbat, condamnat la închisoare după ce și-a ucis în bătăi vecina

Un bărbat originar din raionul Cahul a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce și-a bătut cu bestialitate vecina, cea din urmă decedând peste o săptămână...

Un bărbat originar din raionul Cahul a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce și-a bătut cu bestialitate vecina, cea din urmă decedând peste o săptămână la Spitalul raional Cahul.

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs în noaptea de Revelion 2023, când femeia a venit în vizită la bărbat, cu care a consumat ulterior băuturi alcoolice, transmite breakingnews.md, cu referire la deschide.md.  

La un moment dat, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, în urma cărei bărbatul i-a aplicat vecinei lovituri cu pumnul în cap, de la care femeia a căzut jos. În urma traumelor primite, femeia s-a ales cu plagă contuză occipital stânga, hemoragii în ţesuturile moi pericraniene parieto-occipitală stingă şi fronto-parietotemporală dreapta, hematom subdural emisferal dreapta, fractură liniară a bolţii şi bazei craniene din stânga, focar de contuzie hemoragie intraparenchimatoasă parietal stângă, cu revărsări în ventricolele cerebrale, semoragii subarahnoidene biparietal bilateral, excoriaţii pe față și fractura oaselor nazale.

Timp de mai multe zile medicii de la Spitalul raional Cahul au luptat pentru viața femeii. Din nefericire, la data de 6 ianuarie 2023 aceasta a decedat pe masa de operație.

Fiind audiat, bărbatul nu și-a recunoscut vina, menționând că femeia, fiind în stare de ebrietate, a căzut de pe prispă. Totuși, procurorii au reușit să-i demonstreze culpabilitatea.

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Cahul în termen de 15 zile.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article