Un bărbat, bătut de un adolescent în Capitală

O ceartă între câțiva adolescenți și un bărbat s-a transformat în bătaie. Cel din urmă a fost lovit de unul dintre adolescenți. Totul s-a întâmplat pe o stradă...

O ceartă între câțiva adolescenți și un bărbat s-a transformat în bătaie. Cel din urmă a fost lovit de unul dintre adolescenți. Totul s-a întâmplat pe o stradă din sectorul Buiucani din Chișinău.

Potrivit martorilor oculari, bătaia s-a produs ieri seara, 29 august, pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al Capitalei.

Între câțiva adolescenți, care jucau fotbal pe un teren sportiv din zonă, și un domn, care după spusele martorilor ar avea în jur de 40 de ani, a început un conflict din cauza că aceștia nu le-au permis unor copii să se joace cu ei. Inițial, soția bărbatului a început cearta cu adolescenții. Ulterior, și bărbatul s-a implicat.

Prin urmare, acesta ar fi fost bătut de cineva dintre adolescenți și s-a ales cu traumatisme.

Șefa Serviciului de presă, Natalia Stati, a declarat că totul s-a întâmplat în jurul orei 21:10, pe strada Alba Iulia.

„Poliția a fost sesizată precum că pe strada Alba Iulia ar avea loc un conflict. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Batalionul de patrulare și reacționare operativa al DP municipiului Chișinău. Ajunși polițiștii nu au depistat niciun participant la conflict. De nenumărate ori s-a încercat de telefonat presupusa victimă, dar nu aceasta a răspuns la telefon. Circumstanțele se stabilesc”, spune Natalia Stati.

In this article