Un bărbat, bănuit de păstrarea şi comercializarea substanţelor narcotice, reţinut de oamenii legii

Un bărbat de 42 de ani domiciliat în orașul Vulcănești, suspectat de păstrarea și realizarea drogurilor de tip marijuana și PVP, a fost reținut de ofițerii de investigații....

Un bărbat de 42 de ani domiciliat în orașul Vulcănești, suspectat de păstrarea și realizarea drogurilor de tip marijuana și PVP, a fost reținut de ofițerii de investigații.

Pe parcursul a două  luni, ofițerii Direcției investigații „Sud” a INI au efectuat mai multe achiziții de control, fiind procurate droguri de tip PVP.

La 20 martie, ofițerii de investigație, sub conducerea procuraturii UTA Găgăuzia Oficiul Vulcănești, au fost efectuate percheziții la  domiciliul  suspectului unde au fost depistate și ridicate  pachețele în care se aflau substanțe narcotice de tip marijuana, un aparat confecționat artizanal pentru consumul de droguri,  pachețele de tip zip-lock în care se afla masă de culoare roz asemănătoare cu droguri de tip PVP, cât și banii transmiși sub control.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar dacă va fi găsit vinovat riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

În continuare oamenii legii efectuează măsuri speciale de investigație pentru stabilirea și implicarea altor persoane în activitatea infracțională.

In this article