Un bărbat a stat ore întregi în vitrina unui magazin, ca un manechin, ca să fure bijuterii

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Varșovia a fost acuzat că s-a prezentat drept un manechin într-o vitrină de magazin pentru a comite furturi de...

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Varșovia a fost acuzat că s-a prezentat drept un manechin într-o vitrină de magazin pentru a comite furturi de bijuterii după închiderea unui centru comercial. Acțiunile suspectului au fost captate de camerele de supraveghere, unde a fost surprins stând nemișcat în vitrina magazinului cu o geantă în mână, numele magazinului nefiind dezvăluit de poliție. Potrivit poliției, bărbatul a ales să comită furturi în mai multe zone ale centrului comercial după închidere, cu precădere la un stand de bijuterii. În plus, el este acuzat că a efectuat furturi și într-un alt centru comercial.

Acuzațiile aduse includ tâlhărie și furt, iar tânărul riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Este notabil faptul că nici personalul nici cumpărătorii nu au observat nimic neobișnuit în timp ce bărbatul se mimetiza cu manechinele din vitrină. Acesta a rămas imobil până când a simțit că este în siguranță și apoi a plecat să fure bijuteriile. A fost observat în cele din urmă de personalul de securitate. Bărbatul este implicat și în alte două incidente, în unul dintre ele intrând într-un restaurant din alt centru comercial după închidere și apoi schimbându-și hainele într-un magazin de îmbrăcăminte. A fost prins pe camerele de supraveghere în timp ce se strecura sub obloanele parțial deschise ale magazinului.

Un purtător de cuvânt al poliției, Robert Szumiata, a dezvăluit că în al treilea incident, suspectul a așteptat până după închidere și a furat bani din casele de marcat, încercând să sustragă și alte obiecte. Poliția a eliberat imagini de la momentul arestării individului. Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de trei luni conform declarațiilor procurorilor din Varșovia.

In this article