Ultima oră! Renato Usatîi, citat de anchetatorii ruși pentru a-i înainta învinuirea de organizarea unei grupări criminale

Liderul formațiunii „Partidul Nostru” şi primarul de Bălţi, Renato Usatîi, a prezentat, într-o emisiune a postului de televiziune Jurnal TV, citaţia oficială a Comitetului de Anchetă al Federaţiei...

Liderul formațiunii „Partidul Nostru” şi primarul de Bălţi, Renato Usatîi, a prezentat, într-o emisiune a postului de televiziune Jurnal TV, citaţia oficială a Comitetului de Anchetă al Federaţiei Ruse, pentru a i se aduce acuzaţia de organizare a unei grupări criminale. Usatîi este așteptat de anchetatorii din Moscova în data de 24 aprilie.

“Vă prezint un document semnat de maiorul Abramencov, în care se spune că Comitetul de Anchetă al Federaţiei Ruse mă invită în data de 24 aprilie, pentru ca să-mi fie înaintată învinuirea pentru orgaizarea unei grupări criminale organizate. Deci, eu sunt acuzat că am organizat o grupare criminală cu Plahotniuc, Platon şi nu ştiu încă cine”, a declarat Renato Usatîi.

Primarul de Bălţi a mai spus că toate acuzaţiile sunt aberante.

“Vă dați seama că este o prostie. Nu am avut treabă cu acești bani și eu sunt gata să răspund doar în fața unei justiții corecte în care să-mi pot demonstra nevinovăția”, a mai spus Renato Usatîi.

In this article