DOC // Peste UN MILION DE LEI a donat PSRM pentru sistemul medical. Banii sunt din subvenții pentru luna martie, destinate formațiunii

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a transferat, astăzi, peste un milion de lei pe contul ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul. „Așa cum a promis anterior...

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a transferat, astăzi, peste un milion de lei pe contul ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul.

„Așa cum a promis anterior președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, în perioada excepțională, toți banii, care reprezintă subvenție de la stat pentru formațiunea noastră, vor fi donați pentru domeniul medical”, se arată în comunicatul de presă al PSRM.

Suma donată de peste un milion de lei reprezintă totalul finanțelor din bugetul de stat, destinat PSRM pentru luna martie. Formațiunea îndeamnă și alte partide, care primesc finanțare de la stat, să le urmeze gestul și să transfere banii pentru sprijinul medicilor din Moldova.

Anterior fracțiunea parlamentară a PSRM a donat salariul deputaților pentru o lună pentru combaterea virusului de tip nou. Suma donată de parlamentarii socialiști este de 528,973 mii lei.

In this article