ULTIMA ORĂ // Cavcaliuc crește în sondaje – l-a depășit pe Renato Usatîi

PACE a reușit să se facă remarcat în rândul opiniei publice și a experților, activitatea partidului fiind apreciată cu o notă mai mare decât a Blocului Renato Usatîi....

PACE a reușit să se facă remarcat în rândul opiniei publice și a experților, activitatea partidului fiind apreciată cu o notă mai mare decât a Blocului Renato Usatîi. Potrivit unei cercetări a companiei Intellect Group prezentată astăzi, PACE ocupă locul 5, după PAS, BECS, Platforma DA, Partidul Șor la capitolul aprecierii activității politice.

Omul politic Gheorghe Cavcaliuc, care a făcut dezvăluiri ce au cutremurat clasa politică, își onorează statutul de lider al PACE fiind în rândul celor mai mediatizați politicieni. După Gheorghe Cavcaliuc se cască o prăpastie de mediatizare, umplută de Renato Usatîi, Ilan Șor, Andrei Năstase, Vasile Costiuc și alții.Potrivit evaluării experților, Gheorghe Cavcaliuc este apreciat pentru popularitate, profesionalism și experiență, fiind inclus în topul celor 10 lideri ai Republica Moldova.

De asemenea, PACE este al patrulea partid ca mediatizare, lăsând în urmă alte 13 partide înscrise în cursa parlamentară. Pe același loc fruntaș se situează și din punct de vedere al profesionalismului, iar într-un top al partidelor politice se află pe locul 5 din 17, înaintea unor vechi formațiuni politice.

Nici la capitolul popularitate, Partidul Acasă Construim Europa nu părăsește topul, fiind la mică distanță de Platforma DA, Blocul Renato Usatîi, Partidul Șor, cu mult în fața a peste 10 partide.

În cadrul cercetării sociologice sunt implicați experți și analiști politici, jurnaliști politici și comentatori, activiști, experți internaționali și jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie.

In this article