Ulanov: Grupul parlamentar “Victorie” lansează un proiect pentru apărarea valorilor tradiționale

Astăzi, deputatul Denis Ulanov a anunțat pe canalul său de Telegram despre prezentarea unui proiect esențial de către grupul parlamentar “Victorie”. Acesta vizează protejarea valorilor tradiționale, a memoriei...

Astăzi, deputatul Denis Ulanov a anunțat pe canalul său de Telegram despre prezentarea unui proiect esențial de către grupul parlamentar “Victorie”. Acesta vizează protejarea valorilor tradiționale, a memoriei istorice și a identității naționale în Republica Moldova.

„Grupul nostru parlamentar ‘Victorie’ a prezentat un proiect de importanță majoră pentru Moldova. Este vorba de apărarea valorilor tradiționale, a memoriei istorice și a identității naționale. Fără aceste lucruri nu poate exista o țară modernă și civilizată,” a subliniat Ulanov.

Scopul principal al proiectului este ca strategia de apărare a valorilor tradiționale să fie aprobată de Parlament, dezvoltând astfel proiectul la nivel de stat. „Nu mai putem amâna acest lucru,” a adăugat Ulanov.

Deputatul a criticat influența organizațiilor non-guvernamentale asupra societății, menționând că acestea subminează valorile tradiționale.

„Organizațiile non-guvernamentale dubioase au un impact considerabil asupra societății, influențând tinerii, distrugând principii vechi de secole, lăsând să se înțeleagă că valorile strămoșilor sunt false, că lumea este diferită și că totul trebuie perceput într-un mod nou”, a adăugat deputatul.

Ulanov a exprimat îngrijorarea cu privire la propaganda LGBT și marșurile gay din Chișinău, afirmând că aceste fenomene devin o normă nedorită.

„Propaganda LGBT și marșurile gay chiar în centrul Chișinăului devin, din păcate, o normă. Se propune ca mama și tata să fie înlocuiți cu părintele 1 și părintele 2”, a spus acesta.

El a vorbit și despre rescrierea istoriei și reabilitarea fascismului, criticând reinterpretarea evenimentelor din cel de-al Doilea Război Mondial.

„Istoria este rescrisă din nou, iar în unele cazuri este chiar anulată. În opinia partidului de guvernământ, cel de-al Doilea Război Mondial și victoria trebuie reinterpretate. În unele cazuri se ajunge la reabilitarea deschisă a fascismului”, a menționat Ulanov.

Ulanov a subliniat necesitatea sprijinului public pentru a schimba această situație.

„Sarcina noastră este de a schimba situația și asta trebuie să o facem împreună. Fără sprijin, fără vociferarea acestor probleme la nivel de stat, va fi dificil să facem acest lucru. Sper din toată inima că Moldova va rămâne o țară pașnică, ospitalieră și civilizată, care păstrează tradițiile”, a concluzionat Denis Ulanov.

In this article