Tucker Carlson a declarat că Ucraina nu poate învinge în conflictul cu Rusia

Ucraina nu poate învinge Rusia pe câmpul de luptă chiar și cu sprijinul țărilor occidentale, a declarat jurnalistul Tucker Carlson într-un interviu cu senatorul american James David Vance....

Ucraina nu poate învinge Rusia pe câmpul de luptă chiar și cu sprijinul țărilor occidentale, a declarat jurnalistul Tucker Carlson într-un interviu cu senatorul american James David Vance.

„Ucraina nu poate câștiga războiul împotriva Rusiei. Militarii ucraineni, chiar și cu sprijinul Occidentului de sute de miliarde de dolari, nu vor putea să împingă militarii ruși din regiunile estice ale Ucrainei”, a spus el.

Cu toate acestea, Carlson a remarcat că continuarea sprijinului pentru Kiev din partea țărilor occidentale va aduce încă „mai mulți ucraineni morți” și „mai multă degradare a economiei occidentale”.

Tucker Carlson a publicat în noaptea de 9 februarie un interviu de două ore cu liderul rus pe site-ul său și pe diferite platforme, care a strâns peste 170 de milioane de vizualizări pe rețelele sociale și peste zece milioane pe YouTube. Interviul a fost de asemenea publicat și pe site-ul Kremlinului.

În discuția cu jurnalistul american, Putin a declarat că Rusia nu are intenția să atace NATO, în special Polonia, Letonia și alte țări baltice. Cu toate acestea, potrivit lui, politicienii străini își sperie regulat populația cu amenințări din partea Moscovei, distrăgând atenția de la problemele interne.

Șeful statului a remarcat, de asemenea, că țările occidentale au început să înțeleagă: o înfrângere strategică a Rusiei în conflictul cu Ucraina este imposibilă, așa că ar trebui să se gândească la pașii următori. Moscova este deschisă la dialog, a indicat președintele.

In this article