Troleibuzele și autobuzele din Capitală circulă conform orarului zilelor de odihnă. Pe linii au ieșit peste 350 de vehicule

În condițiile în care vacanța elevilor a fost prelungită, iar unele instituții bugetare nu vor activa până joi, transportul public din Capitală va circula azi și mâine conform...

În condițiile în care vacanța elevilor a fost prelungită, iar unele instituții bugetare nu vor activa până joi, transportul public din Capitală va circula azi și mâine conform orarului din zilele de odihnă. În total, după sistările de ieri, pe linii au ieșit 223 de troleibuze și 136 de autobuze, au anunțat directorul RTEC și cel al PUA.

Potrivit directorului RTEC, Dorin Ciornîi, resursele întreprinderii sunt îndreptate pentru asigurarea și menținerea condițiilor de circulație a troleibuzelor. Este vorba de 4 unități de tehnică de deszăpezire, 4 echipe de depănare a Serviciului Rețele Electrice și trei tractoare-remorchere.

La ora actuală, circulația este sistată doar pe porțiunea or. Durlești între str. Ialoveni – str. T. Vladimirescu din motive de siguranță. Pe restul traseelor se circulă în condiții de iarnă.

Și directorul interimar al Parcului Urban de Autobuze, Ghenadie Zadeseneț, a declarat că a fost restabilită în totalitate circulația autobuzelor, atât pe rutele urbane, cât și pe cele suburbane. La linie au fost emise 136 de autobuze care activează conform orarelor zilei de duminică. Totodată, se înregistrează abateri de la traseu, la următoarele rutele 38, 24 și 33.

Responsabilii amintesc faptul că, în timpul zilei, se pot atesta întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări. Cetățenilor li se recomandă să fie atenți la orarele modificate și să ia în considerare posibilele întârzieri.

In this article