Trei șoferi beți au fost depistați de polițiștii din Ialoveni

Trei bărbați au fost prinși beți la volan de către polițiștii de patrulare, în raionul Ialoveni. Oamenii legii au stopat un bărbat de 25 de ani, care conducea...

Trei bărbați au fost prinși beți la volan de către polițiștii de patrulare, în raionul Ialoveni.

Oamenii legii au stopat un bărbat de 25 de ani, care conducea haotic un Ford Tranzit pe o stradă din Ialoveni. În urma testării cu aparatul Drager s-a constatat că acesta avea o concentrație de alcool de 0,90 mg/l în aerul expirat.

Un alt bărbat de 57 de ani a fost depistat în stare de ebrietate în timp ce conducea un Audi A4, pe o stradă din localitatea Cigârleni. Fiind somat de a stopa, acesta nu s-a supus cerințelor legale ale oamenilor legii, accidentând automobilul de serviciu. În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au reușit să-l stopeze, iar după ce a fost testat alcoolscopic s-a stabilit o concentrație de 0,99 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.

În alt caz, un bărbat de 58 ani, conducând un Mercedes Sprinter, pe o stradă din Ialoveni, a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat într-un obstacol. Fiind testat cu aparatul Drager s-a constatat o concentrație a alcoolului de 0,87 în aerul expirat.

În toate cazurile mijloacele de transport au fost ridicate și transportate la parcarea specială, iar șoferii sunt documentați penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat.

In this article