Trei persoane din nordul țării, cercetate pentru trafic ilegal de alcool și țigări

Pe parcursul a două luni, polițiștii din Glodeni au documentat activitatea ilicită a unor persoane suspectate de operațiuni ilegale cu alcool și țigări. În urma investigațiilor s-a stabilit...

Pe parcursul a două luni, polițiștii din Glodeni au documentat activitatea ilicită a unor persoane suspectate de operațiuni ilegale cu alcool și țigări.

În urma investigațiilor s-a stabilit că, doi bărbați de 45 și 51 de ani, dar și o femeie de 44 de ani, locuitori ai municipiului Bălți și raionului Glodeni au inițiat o afacere de comercializare ilegală a țigărilor și alcoolului contrafăcut pe teritoriul raionului Glodeni.

În urma perchezițiilor efectuate, la 13 aprilie curent, la domiciliile și în automobilele suspecților a fost depistată și ridicată o cantitate de peste 265 de litri de alcool și 4000 de pachete cu țigări, fără acte ce ar dovedi originea și proveniența lor, inclusiv mijloace bănești în sumă de 12.520 de lei.

Valoarea mărfii ridicate se estimează la peste 150.000 de lei.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și identificarea altor persoane implicate în această activitate ilegală.

In this article