Trei persoane au fost reținute fiind suspectate de comercializarea drogurilor

Polițiștii au stopat un automobil de marca ”BMW ”  pentru verificare. În timpul discuțiilor avute cu persoanele din automobil au observat un comportament suspect specific consumatorilor de droguri, iar...

Polițiștii au stopat un automobil de marca ”BMW ”  pentru verificare. În timpul discuțiilor avute cu persoanele din automobil au observat un comportament suspect specific consumatorilor de droguri, iar în cadrul documentării aceștia au predat benevol 50 de pachețele învelite în bandă adezivă de culoare albastră și verde în care se afla o substanță de culoare albă, 4 pachete cu o substanță solidă cu aspect de cristale și obiecte confecționate artizanal pentru consumul de droguri.

Suspecții, doi bărbați de 51 și 30 de ani și o femeie de 29 de ani, au declarat polițiștilor că substanțele depistate urmau a fi comercializate.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore, iar în dependență de rezultatele expertizei aceștia vor fi trași la răspundere conform legislației în vigoare.

Acțiunile de documentare au fost posibile datorită polițiștilor Batalionului de patrulare și reacționare operativă al DP mun.Chișinău în comun cu ofițerii de investigație IP Botanica.

In this article