Trei italieni arestați după un conflict armat cu un cetățean moldovean

Trei cetățeni italieni, doi frați în vârstă de 18 și 20 de ani din Ceriana și un bărbat în vârstă de 67 de ani din zona dintre Sanremo...

Trei cetățeni italieni, doi frați în vârstă de 18 și 20 de ani din Ceriana și un bărbat în vârstă de 67 de ani din zona dintre Sanremo și Taggia din Italia au fost arestați în urma unui ordin de arest preventiv emis de judecătorul de instrucție din Imperia, Italia.

Arestările au fost efectuate la cererea Parchetului local în legătură cu un incident grav petrecut în orașul Sanremo din Italia, în timpul săptămânii Festivalului.

Presa locală scrie că bănuiții sunt acuzați că au tras dintr-o armă într-un cetățean moldovean de 40 de ani, rezident în Poggio din Sanremo Italia, într-o dispută violentă pe un teren din apropierea localității.

Conform informațiilor obținute de la carabinieri, victima și fratele său se aflau pe teren pentru a strânge crengi de mimoză având acordul proprietarului terenului. La un moment dat frații au observat alți trei bărbați, care furau crengi de mimoză de pe acel teren.

Disputa s-a escaladat rapid, iar unul dintre suspecți a scos o pușcă, forțând cei doi frați să predea documentele și telefoanele mobile sub amenințarea armamentului. În urma refuzului lor, pistolul a fost folosit, împușcând în unul dintre frați în picior.

Cei trei suspecți au fost ulterior escortați la închisoarea din Sanremo Italia și plasați la dispoziția autorităților judiciare.

Ancheta continuă.

In this article