Transcrierea certificatelor românești – oferta specială de la JustConsult

Transcrierea certificatului de naștere în registrele românești este următoarea etapă după ce depui jurământul de credință și redobândești cetățenia română. Dacă te informezi corect, poți să transcrii actele...

Transcrierea certificatului de naștere în registrele românești este următoarea etapă după ce depui jurământul de credință și redobândești cetățenia română. Dacă te informezi corect, poți să transcrii actele fără multe griji – rapid și legal.

Acest procedeu presupune transferarea datelor din certificatul tău de naștere sau de căsătorie în baza de date a statului român. În urma transcrierii vei obține certificat de naștere sau de căsătorie românesc.

Unde poți transcrie actele de stare civilă în registrele românești?

Un certificat de naștere sau certificat de căsătorie românesc poate fi transcris la Consulatul României pentru care ești arondat, în funcție de domiciliu. Pentru a depune o cerere vei avea nevoie de o programare online, realizată pe site-ul econsulat.ro.

Marele impediment este însă termenul de programare pentru transcriere. La Consulatul de la Chișinău, de exemplu, așteptarea este de un an și jumătate, iar actele le vei transcriere pe rând. Astfel, dacă ai de transcris certificat de naștere și unul de căsătorie, așteptarea va fi de aproape 3 ani. Iar dacă mai ai copii minori, așteptarea se va mai extinde. Consulatele de la Cahul și Bălți sunt mai rapide la capitolul transcrieri, oferind o programare la o distanță de aproximativ 6 luni, iar la Bălți poți transcrie toate actele concomitent.

Solicită o consultație gratuită privind obținerea actelor românești la numărul de telefon 022 10 50 80.

În România, transcrierea actelor de stare civilă este mai rapidă. Termenul oferit de către autorități este de 60 de zile, dar actele pot fi eliberate și mai rapid – în cca 30 de zile, iar avantajul este că există posibilitatea de a transcrie toate actele concomitent.

Totuși, birocrația legată de pregătirea dosarului și dificultatea obținerii unei pentru programare certificat de nastere romanesc face ca mulți cetățeni să apeleze la ajutorul unor companii juridice din domeniu. De exemplu, pentru a transcrie certificate de stare civilă la primăria București Sector 1 trebuie să ai o programare prealabilă care se face o singură dată pe lună – pe data de 15, pentru luna următoare, pe site-ul oficial al Primăriei și care se epuizează extrem de rapid.

De ce să apelezi la JustConsult pentru a obține acte românești?

JustConsult-Cetățenie Română oferă suport legal pentru organizarea procedurilor de transcriere a actelor de stare civilă în registrele române.

În cazul în care nu te descurci cu programarea online, la Consulatele din Republica Moldova sau la oficiile de stare civilă din România, apelează la JustConsult, care prin intermediul avocaților și reprezentanților săi legali va asigura parcurgerea rapidă a procedurilor în România.

Just Consult oferă servicii de perfectare a actelor românești doar legal, iar toate actele sunt în deplină siguranță. Prețurile la serviciile oferite de companie sunt transparente și corecte.

Ai garanția executării tuturor obligațiilor de către companie prin semnarea unui contract de prestări-servicii.

Ofertă specială pentru clienții JustConsult

Compania a lansat oferta specială de primăvară pentru clienții săi. Compania are ofertă și pentru cetățenii care doresc să obțină certificat de stare civilă românesc mai rapid – în 30 de zile sau în 60 de zile.

Persoanele care nu au o necesitate urgență de acte transcrise, pot beneficia de preț special de 2800 de lei pentru programare și organizarea procedurilor de depunere pentru transcriere.

  • Verificăm și pregătim dosarul pentru transcrierea actelor;
  • Primești bon fiscal pentru toate serviciile solicitate;
  • Efectuăm în prealabil programarea online pentru perfectarea actelor românești;
  • Depui mai multe acte pentru transcriere concomitent;
  • Te asistăm la depunere;
  • Îți asigurăm transport tur-retur în România – Iași, Vaslui, București, Galați ș.a.;
  • Ridicăm și îți livrăm actele românești acasă, în Moldova.

Pentru a beneficia de serviciile JustConsult scrie-ne datele tale în formularul de pe site-ul justconsult.md. Un consultant te va contacta în scurt timp și îți va oferi detalii despre acte românești ce preț au și vor explica procedurile de perfectare. Sună 022 10 50 80 .

In this article