Tragedie la Ungheni: Bărbat, găsit strangulat după o ceartă cu soția

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Ungheni. Acesta a fost găsit strangulat de către fratele lui, care a alertat imediat poliția. Descoperirea macabră a fost făcută astăzi, 19...

Sfârșit tragic pentru un bărbat din Ungheni. Acesta a fost găsit strangulat de către fratele lui, care a alertat imediat poliția.

Descoperirea macabră a fost făcută astăzi, 19 februarie, aproximativ la ora 06:30, în satul Sculeni.

Ofițerul de presă Cristina Vicol a declarat că la fața locului, oamenii legii au stabilit că victima de 44 de ani s-a spânzurat de ramul unui copac din grădina casei de locuit, iar alte semne de moarte violentă pe corpul lui nu au fost găsite. 

“În urma audierii soției decedatului, ultima a declarat că în seara zilei de 18 februarie a avut un conflict cu soțul său, care se afla în stare de ebrietate alcoolică. În cadrul aceluiași conflict, bărbatul a agresat-o fizic, din care motiv ea a chemat poliția. Ulterior soțul a ieșit din casă și a părăsit domiciliul”, ne-a spus Vicol.

Actualmente, cadavrul a fost transportat la Secția medico-legală Fălești.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiunile necesare în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.    

In this article