Tragedie la Dondușeni. Un tânăr a murit după ce s-ar fi lovit de prag

Un tânăr a murit subit, după ce s-ar fi lovit cu capul de pragul casei părintești, în timp ce se întorcea de la o zi de naștere. Cadavrul...

Un tânăr a murit subit, după ce s-ar fi lovit cu capul de pragul casei părintești, în timp ce se întorcea de la o zi de naștere. Cadavrul acestuia a fost găsit în această dimineață de către tatăl său, la domiciliu din localitatea Pocrovca, din raionul Dondușeni.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 34 de ani, care acum două zile ar fi fost împreună cu părinții în ospeție la sora sa, din aceeași localitate, unde au sărbătorit ziua de naștere a cumnatului.

În timp ce se întorceau acasă, acesta s-ar fi împiedicat și ar fi căzut jos lovindu-se puternic cu capul de pragul casei părintești. În urma căderii, acesta s-a ales cu mai multe echipoze la cam, iar mama sa i-ar fi spus să cheme ambulanța, însă ultimul ar fi refuzat declarând că nu a pățit nimic grav și că se simte bine.

Nici a doua zi acesta nu ar fi acuzat careva dureri. În această dimineață, în jurul orei 07:00, înainte de a se duce la piață, ar fi intrat în camera băiatului ca să-l vadă cum se simte, iar acesta dormea dus.

Când a revenit bărbatul de la piață, din nou a intrat în camera băiatului, însă acesta nu ar mai fi prezentat semne de viață. La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul tânărului.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi supus autopsiei pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a survenit decesul.

In this article