Tragedie în Telenești: Un minor a murit, iar altul este grav rănit după ce căruța lor a fost lovită de o mașină

Tragedie de neimaginat în raionul Telenești. Un băiat de 15 ani a decedat, iar prietenul său se află în stare gravă la spital după ce căruța cu care...

Tragedie de neimaginat în raionul Telenești. Un băiat de 15 ani a decedat, iar prietenul său se află în stare gravă la spital după ce căruța cu care se plimbat a fost spulberată de o mașină.

Poliția a înregistrat apelul în seara de 16 martie, în jurul orei 20:11,  privind producerea unui accident rutier grav pe traseul dintre satele Chiștelnița și Scorțeni.

Conform informațiilor preliminare, un automobil de model BMW, condus de către un șofer în vârstă de 20 de ani, a tamponat din spate un transport hipomobil în care se aflau doi minori cu vârstele de 15 ani.

În urma impactului, unul dintre minori, a decedat până la sosirea ambulanței, iar cealaltă persoană minoră a fost transportată la Spitalul Raional Telenești în stare gravă.

Poliția derulează în prezent investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

Facem apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să fie atenți la drum pentru a evita astfel de situații nefericite.

In this article