Tragedie în Arizona: Femeie decapitată de fiul ei în ziua aniversării

Teresa DeJesus Cruz Rubio, o femeie în vârstă de 50 de ani din Glendale, Arizona, a fost găsită moartă și decapitată de către fiul ei, Alejandro David Gonzalez,...

Teresa DeJesus Cruz Rubio, o femeie în vârstă de 50 de ani din Glendale, Arizona, a fost găsită moartă și decapitată de către fiul ei, Alejandro David Gonzalez, chiar în ziua în care familia îi pregătea o petrecere-surpriză pentru aniversarea sa, relatează autoritățile locale citate de The Independent.

Crima îngrozitoare a avut loc la doar 24 de ore după ce Gonzalez, în vârstă de 25 de ani, fusese eliberat din închisoare. În timpul anchetei, acesta a recunoscut că și-a ucis mama sub influența drogurilor, folosind un cuțit de bucătărie. Poliția a declarat că inițial Gonzalez a susținut că a avut un complice, dar în cele din urmă a mărturisit că a acționat singur.

Familia a descoperit trupul neînsuflețit al femeii după ce aceasta nu a ajuns la petrecerea organizată în cinstea ei. Membrii familiei au intrat în casa victimei, unde au găsit cadavrul acoperit de o pătură, iar poliția a descoperit dușul încă pornit și un cuțit însângerat în chiuvetă.

Gonzalez a fost găsit în mașina mamei sale, pe o autostradă din Phoenix, având răni și pete de sânge pe haine. A fost arestat și acuzat de omor cu premeditare și furtul mașinii, iar ancheta continuă pentru a stabili toate circumstanțele acestei crime brutale.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article