Tragedie în Anenii Noi: O adolescentă de 16 ani găsită strangulată

Cadavrul unei adolescente de 16 ani a fost găsit ieri, 30 mai, zăcând pe teritoriul unei stații de pompare a apei din raionul Anenii Noi. Descoperirea a fost...

Cadavrul unei adolescente de 16 ani a fost găsit ieri, 30 mai, zăcând pe teritoriul unei stații de pompare a apei din raionul Anenii Noi.

Descoperirea a fost făcută în după amiaza zilei de 30 mai, în jurul orei 17:35, în localitatea Gura Bâcului, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md.

Victima s-a dovedit a fi o adolescentă în vârstă de 16 ani, cadavrul căruia a fost găsit spânzurat. Medicul-legist venit la fața locului preliminar nu a depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, fapt care îi face pe oamenii legii să creadă că ar fi vorba despre un caz de suicid. Victima nu ar fi lăsat niciun bilețel de adio.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivele care au făcut-o pe adolescentă să recurgă la acest gest disperat.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article