Ion Ceban: Zeci de oficialii din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău au participat la „Ultimul Sunet”

Ultimul sunet de clopoțel a sunat astăzi în toate instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău. În contextul acestui eveniment, Ion Ceban, anunță că, viceprimari, pretori, șefi de direcții...

Ultimul sunet de clopoțel a sunat astăzi în toate instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău. În contextul acestui eveniment, Ion Ceban, anunță că, viceprimari, pretori, șefi de direcții şi consilieri municipali din cadrul APL au participat la careul solemn de sfârșit de an școlar 2023-2024, în mai multe școli şi licee din Capitală şi din suburbii.

Potrivit Primarului General, printre cei de mai sus s-a aflat și viceprimarul Olga Ursu, care a felicitat elevii, profesorii şi părinții din cadrul L.T. „George Meniuc”, urându-le vacanță frumoasă, iar absolvenților, succes la examene.

Amintim că, în această dimineață, cu ocazia „Ultimului Sunet” din cadrul anului de școlar 2023-2024, și Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a transmis un mesaj de felicitare tuturor elevilor, profesorilor și părinților.

„Pentru elevi, aceasta este o zi deosebită, o zi a realizărilor și a bucuriei, dar și a unui nou început. Dragi elevi, fie că sunteți în clasele primare, gimnaziale sau absolvenți de liceu, vă felicit pentru efortul, perseverența și dorința de a învăța și de a progresa. Voi sunteți viitorul nostru, iar munca voastră de zi cu zi ne dă speranța unui mâine mai bun”, a scris edilul.

Totodată, în mesajul lui de felicitare, Ion Ceban, s-a înclinat și în fața cadrelor didactice și părinților, reiterând că, pentru aceștia, ultimul sunet este un moment de mândrie, ținând cont că de efortul și sprijinul lor depinde formarea și educarea tinerei generații.

O vacanţă frumoasă tuturor!

In this article