“Trădarea este caracteristica ei principală”. Află motivul de ce un jurnalist român o crede “trădătoare” pe Maia Sandu

Domnișoara Președintă Maia Sandu chiar că nu-i conștientă de lumea reală în care trăiește. Reperele ei ”funcționale” sînt ”clanul Lucinschi”, în care este inclus și Vlad Filat, Plahotniuc,...

Domnișoara Președintă Maia Sandu chiar că nu-i conștientă de lumea reală în care trăiește. Reperele ei ”funcționale” sînt ”clanul Lucinschi”, în care este inclus și Vlad Filat, Plahotniuc, căruia i-a fost executantă guvernamentală și îi este model, și ONG-urile inutile în funcționalitate, dar care sînt mari spălătorii de bani occidentali. Observați că cei mai mulți din, deja, camarila ei provin din ”clanul Lucinschi” via Filat, dintre acei comentatori și analiști care au fost salarizați la negru de către oligarhul fugar și produși ai rețelei Soros!

În acest context, trădarea este caracteristica ei fundamentală. Și-o camuflează bine prin aparența de domnișoară totuși fragilă. Parcă îți e milă de ea pînă nici nu știi cum te-a plesnit în moalele capului. Ea l-a trădat pe Andrei Năstase, furîndu-i imaginea relativ populară încă din 2016. Mai apoi, și-a trădat propriul Guvern ca să pară ”prospătură” în vederea alegerilor prezidențiale pe care le-a și cîștigat. Pe Năstase nu doar că l-a trădat iarăși și l-a lăsat în izmene de consilier municipal, dar, în perspective electorale, i-a trecut și partidul pe tușă politică. Într-un anume context viitor, despre care n-o să vorbim aici, veți vedea că își va trăda și propriul partid, PAS.

Totodată, să nu uităm că, trădîndu-și propriul Guvern, i-a trădat și pe socialiști care i-l oferiseră, precum și pe Dodon care, împreună cu socialiștii, în exclusivitate, au fost singurii care au decis alungarea lui Plahotniuc de la Putere.

În acele momente efectiv memorabile, metrul pătrat de piele care-i acoperă trupul biologic tremura de emoție și speranță în așteptarea deciziei socialiștilor și a lui Dodon în privința sorții mafiotului Plahotniuc. Acum, la fel ca și atunci, același metru pătrat de piele care-i acoperă trupul biologic, devenit deja prezidențial, tremură și transpiră de emoție față de deciziile acelorași – socialiștii și Dodon –, în speranța că o vor mai ajuta o dată în dorința ei de a avea parte de alegeri anticipate. Trăiește cu emoții dar și cu nerușinare, iar asta pentru că nu se oprește din urlete frustrante la adresa celor de care a avut și are nevoie.

Ce să facă Dodon? I-a dat un Guvern, dar l-a trădat cum fac ”alea” cu unii clienți beți. Poate c-ar fi bine să-i dea și anticipate, ca să vedem pe cine o să mai trădeze. Pe Usatîi pe care ea îl va aduce în Parlament? Usatîi nu-i politician experimentat și de carieră ca Dodon, ci unul din ăia care o să-i facă Maiei Sandu ”toate alea”, ca-n bordelul bandiților politici! Abia în această perspectivă, metrul pătrat de piele care-i acoperă trupul biologic o să simtă cum iese prin toți porii trădarea blestemată pe care și-a asumat-o deliberat din pricina propriilor frustrări suferinde!

Atunci o să-i ceară ajutor tot lui Dodon? Va fi prea tîrziu! Atunci nici poporul întreg și nici diaspora nu o vor ierta pentru blestemățiile pe care și le-a dorit aduse nu doar în Parlament, ci și pe capul întregii Țări!

Autor: Mihai CONȚIU

In this article