Ceban, indignat de niște „eroii” care au „testat” zona verde de pe Pușkin și Bodoni cu mașina. „Să fie ridicate înregistrările video”

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de faptul că niște „bravi” șoferi au „testat” cu mașina zona verde de pe străzile Pușkin și Bodoni. Edilul a punctat...

Primarul general Ion Ceban se arată indignat de faptul că niște „bravi” șoferi au „testat” cu mașina zona verde de pe străzile Pușkin și Bodoni. Edilul a punctat că acolo „nu au fost mașini mici, dar probabil Porsche”. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței Primăriei Chișinău din această dimineață.

„Sunt tot felul de gentlemeni care s-au obișnuit să intre cu tractorul în coștireață, să meargă pe troturare și zona verde, pe Pușkin si Bodoni, rog să găsim o soluție pentru acești bravi eroi ai neamului. După ceea ce se vede după roți nu sunt mașini mini, probabil că iarăși Porsche, oameni care se văd într-adevăr țin la municipiu, cu demnitate, oameni serioși, care dacă este nevoie intră și cu glodul pe scările Primăriei, interesant acasă tot așa fac?”, a precizat Ceban.

Edilul a solicitat să se verifice pe camerele video cine sunt „eroii”, și să fie pedepsiți conform legii.

In this article