Tot mai multă dezamăgire pe dreapta politică. PPDA a întors oficial spatele candidatului PAS de la Hîncești și îl susține pe Grigore Cobzac

Biroul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr a decis astăzi, 9 februarie, că îl va susține pe candidatul independent Grigore Cobzac în cadrul alegerilor parlamentare noi din...

Biroul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr a decis astăzi, 9 februarie, că îl va susține pe candidatul independent Grigore Cobzac în cadrul alegerilor parlamentare noi din circumscripția 38, Hîncești, transmite Breaking News cu referire la unimedia.info.

„Platforma DA este fidelă principiilor sale și a decis să nu-și lanseze propriul candidat în aceste alegeri, chemând la unitatea tuturor forțelor democratice de centru-dreapta, care trebuie să învingă în această circumscripție.

Platforma Demnitate și Adevăr consideră că miza adevărată a scrutinului din circumscripția 38 este crearea condițiilor necesare și suficiente pentru o mișcare de unitate a forțelor de centru-dreapta. Rezultatul acestor alegeri ne vor ajuta să înțelegem care sunt adevăratele interese ale liderilor și partidelor politice de pe centru dreapta”, anunță Platforma DA printr-un comunicat de presă.

În acest sens, Platforma DA a făcut un apel către alte partide proeuropene și naționale autentice „să gândească strategic și să acționeze local”.

De menționat că inițial, propunerea Platformei DA era ca la alegerile de pe circumscripția Hîncești să fie înaintat Grigore Cobzac, cel care a ocupat locul II la alegerile din februarie anul trecut, însă PAS, al cărui exponent este, a anunțat că acesta a refuzat oferta.

Astfel, Grigore Cobzac a hotărât să candideze independent în cadrul alegerilor parlamentare noi din circumscripția uninominală Hîncești, decizie care a dus la excluderea acestuia din rândul membrilor PAS.

In this article


Join the Conversation