Țîrdea: Fundația Soros a confirmat că nu m-a promovat la guvernare, așa cum a făcut-o în cazul deputaților PAS

„Mulțumesc pentru că ați confirmat că nu ne leagă nimic”. Astfel deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a răspuns la un comunicat de presă, emis de Fundația Soros Moldova. „Fundația...

„Mulțumesc pentru că ați confirmat că nu ne leagă nimic”. Astfel deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a răspuns la un comunicat de presă, emis de Fundația Soros Moldova.

„Fundația lui Soroc a confirmat că Bogdan Țîrdea nu a primit granturi de la Soros (cum a fost în cazul lui Dumitru Alaiba, Radu Marian), nu a condus proiectele Soros (cum a făcut-o Liliana Onofrei), nu a activat în cadrul Fundației Soros (ca Olesea Stamate), nu a făcut parte din senatul Fundației Soros (cum a fost Maia Sandu) și nu a fost promovat la guvernare de către Fundația Soros, spre deosebire de ¾ din deputații PAS”, a scris Țîrdea.

Totodată, deputatul susține că mesajul dur al Fundației Soros la adresa lui demonstrează că „dragoste nu a fost și nici nu poate fi. Noi criticăm Fundația, iar Fundația ne critică pe noi. Noi slujim țării, iar ce de la Soros – Fundației și departamentului de Stat al SUA”.

In this article