Teroarea de la Curtea de Conturi continuă. Vezi ce postare a făcut o angajată!

Teroarea la Curtea de Conturi continuă. Cel puţin asta reiese dintr-o postare a angajatei de la Curtea de Conturi, Tatiana Bodrug, care anterior a făcut publice presiunile şi...

Teroarea la Curtea de Conturi continuă. Cel puţin asta reiese dintr-o postare a angajatei de la Curtea de Conturi, Tatiana Bodrug, care anterior a făcut publice presiunile şi intimidările la care este supusă de către colega sa, Tatiana Vozian, cea care a pretins la un moment dat că ar fi victimă a hărţuirii sexuale. Anterior, în spaţiul public au apărut informaţii că Tatiana Vozian ar fi acţionat în judecată mai multe colege, inclusiv pe Tatiana Bodrug, iar unele dintre ele au ieşit cu declaraţii publice precum că pe această cale Tatiana Vozian încearcă să le intimideze şi să exercite presiuni asupra lor. 

„Şi am început din nou…. Sau ce se întâmplă când oamenii au ca scop răzbunarea şi distrugerea. De vreo 2 săptămâni a început iar. Iar anchetă, iar întrebări, iar învinuiri, de data aceasta că nu respect regimul juridic al conflictelor de interese şi al incompatibilităţilor. Şi care este motivul, de râs şi de plâns, că sunt cumătră cu una din colege, care mii şi subalternă. În Moldova, aşa o învinuire, sună aberant, dar, în fine, urmare a cercetărilor şi a anchetei interne, astăzi am fost informată că nu încalc şi nu am încălcat nimic. Să le fie de bine, cum s-ar spune, tuturor binevoitorilor. Sănătate şi noroc că aşa e corect”, a scris Tatiana Bodrug pe facebook. 

Deşi ea nu face referire direct la Tatiana Vozian, sursele noastre de la CCRM spun că anume despre aceasta e vorba. Mai mult ca atât, aceleaşi surse ne zic că au auzit-o pe Tatiana Vozian lăudându-se că a venit cu acest demers, în care sunt vizate două colege ale sale şi în baza căruia s-au şi făcut cercetările despre care scrie Tatiana Bodrug, pentru ca „să nu le pară viaţa prea frumoasă”.

Interesant, ce va urma în conflictul continuu de la Curtea de Conturi dintre Tatiana Vozian şi mai multe colege ale sale?

In this article