Tauber, în direct la România TV: Maia Sandu destabilizează situația din Moldova

Sursa destabilizării situației din Republica Moldova este regimul Maiei Sandu, și nu Partidul „ȘOR”, care are o singură solicitare, de ordin social. Precizarea a fost făcută de vicepreședintele...

Sursa destabilizării situației din Republica Moldova este regimul Maiei Sandu, și nu Partidul „ȘOR”, care are o singură solicitare, de ordin social. Precizarea a fost făcută de vicepreședintele formațiunii politice, Marina Tauber, într-o emisiune în direct la postul de televiziune România TV. Moderatorul emisiunii a întrebat-o pe Marina Tauber dacă nu cumva coordonator al protestelor din Chișinău ar fi președintele rus, Vladimir Putin.

„Stăpânul nostru este poporul Republicii Moldova. Autoritățile fac totul pentru a ne învinovăți de toate nenorocirile planetei, dar priviți acest video. Protestează pensionarii, care nu au suficienți bani, ei cer soluție pentru o problemă socială – ca autoritățile să achite facturile pentru utilități în lunile de iarnă. În schimb, regimul Maiei Sandu aruncă polițiști înarmați împotriva oamenilor săi. Și care dintre noi destabilizează situația? Noi sau cei care condamnă Moldova la frig, foamete și război?”, a subliniat Tauber.

Ea a mai spus că mulți dintre participanții la miting, care au fost blocați de poliție, au purtat porumbei stilizați, simbol al păcii, în locul în care era planificată adunarea.

Marți, forțele regimului au blocat ilegal deplasarea a sute de vehicule în care oamenii mergeau spre manifestația pașnică, organizată de Mișcarea Pentru Popor.

In this article