Tatăl unui copil a decis să-și facă singur dreptate. Acesta a ucis un pedofil

Tatăl unui copil a ucis un pedofil cu o pereche de coarne de elan. Bărbatul credea că individul, condamnat pentru agresarea unei fetițe, s-ar fi atins și de...

Tatăl unui copil a ucis un pedofil cu o pereche de coarne de elan. Bărbatul credea că individul, condamnat pentru agresarea unei fetițe, s-ar fi atins și de copilul lui, și a decis să-și facă singur dreptate.

Tatăl s-a predat apoi la secția de poliție, și le-a cerut polițiștilor să-i pună cătușele, iar ulterior judecătorul a stabilit o cauțiune de 1 milion de dolari.

Levi Axtell din Minnesota a intrat într-o secție de poliție, cu hainele pline de sânge, și a povestit cum și-a ucis vecinul.
Tânărul de 27 de ani ar fi căzut în genunchi înainte de a recunoaște că l-a lovit pe Lawrence V. Scully, în vârstă de 77 de ani, cu o lopată, și apoi cu coarnele unui elan de panoplie, iar victima a murit din cauza rănilor, arată publicația Daily Star.

Bărbatul ucis cu coarnele de elan fusese condamnat pentru molestarea unei fetițe de șase ani, în 1979 și ar fi avut multe conflicte de-a lungul timpului cu vecinul său, Axtell.

Un martor care a auzit țipete a sunat la 911, după ce a văzut că cineva a lovit o mașină pe aleea lui Scully și a intrat în casa acestuia, au comunicat reprezentanții Poliției. Când echipele de intervenție au ajuns la fața locului, bărbatul de 77 de ani era deja mort, a declarat șeriful din comitatul Cook.

Levi Axtell a ajuns vineri în fața instanței, acuzat de de crimă de gradul doi, iar judecătorul a fixat o cauțiune de 1 milion de dolari, pe care nu a plătit-o, astfel încât a fost încarcerat, urmând să revină în fața judecătorilor pe 10 aprilie.

Șeriful comitatului Cook, Pat Eliasen, a declarat pentru Fox News că această crimă brutală a fost „destul de șocantă” pentru mica comunitate din Grand Marais, care are o populație de aproximativ 1.340 de locuitori.

sursa

In this article