Taraclia. Un copil și tatăl său au decedat într-un grav accident pe drumul G140

Un copil de 8 ani și tatăl acestuia au decedat acum două ore într-un grav accident rutier petrecut la hotarul dintre raionele Ceadâr Lunga din UTA Găgăuzia și...

Un copil de 8 ani și tatăl acestuia au decedat acum două ore într-un grav accident rutier petrecut la hotarul dintre raionele Ceadâr Lunga din UTA Găgăuzia și Taraclia, produs pe drumul de legătură G140 Taraclia – Copceac – Cairaclia.

Accidentul rutier cu urmări fatale a avut loc în jurul 18:30, la km 15 al traseului regional G140 Taraclia – Copceac – Cairaclia, în perimetrul raionului Taraclia.

Potrivit unui comunicat la IGP, la fața locului, polițiștii au stabilit preliminar că un BMW 530, condus de un bărbat de 32 (anul nașterii 1992) de ani care a pierdut controlul mașinii, s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului, șoferul, dar și un pasager – fiul acestuia cu vârsta de 8 ani (anul nașterii 2016), au decedat la fața locului.

La fața locului au intervenit oamenii legii din cadrul Inspectoratului de Poliție Taraclia și pentru descarcerare angajații Unității salvatori și pompieri Taraclia

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article