VIDEO// Fugar condamnat pentru omor și tâlhărie, extrădat din Austria în Republica Moldova

Un bărbat de 26 de ani din satul Horești, raionul Ialoveni, anunțat în căutare națională și internațională, cu scop de arest și extrădare la solicitarea Inspectoratului de Poliție...

Un bărbat de 26 de ani din satul Horești, raionul Ialoveni, anunțat în căutare națională și internațională, cu scop de arest și extrădare la solicitarea Inspectoratului de Poliție Ialoveni, a fost reținut în Austria și extrădat autorităților din Republica Moldova.

Acesta, în anul 2019 ar fi pătruns în domiciliul unui consătean și, împreună cu un complice, l-ar fi imobilizat, i-au legat mâinile și picioarele și i-au sustras banii. În urma traumelor primite victima de 55 de ani a decedat.

În anul 2019, bărbatul a fost recunoscut vinovat pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și omor, iar în 2020 a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Învinuitul a fost anunțat în căutare și de către Judecătoria Ialoveni.

Acesta a fost adus în țară pe cale aeriană și a fost plasat în Penitenciar pentru punerea în executare a sentinței de judecată.

 

In this article