Tânăr ucis cu un foarfece și aruncat într-un șanț

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost lăsat să zacă într-o groapă, după ce a fost înjunghiat. Descoperirea macabră a avut loc în această după-amiază, în jurul orei...

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost lăsat să zacă într-o groapă, după ce a fost înjunghiat. Descoperirea macabră a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:20, pe o stradă din localitatea Ciocmaidan, din municipiul Comrat.

Potrivit informațiilor preliminare, victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 36 de ani. Medicii legiști sosiți la fața locului au stabilit că pe suprafața cadavrului sunt prezente mai multe urme de moarte violentă, inclusiv o plagă în regiunea inimii.

Totodată, în proximitate locului unde a fost comisă crima, oamenii legii au depistat un foarfece murdar de sânge cu care se presupune că a fost ucisă victima.

Oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigații pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și pentru a stabili identitate făptașului cu ulterioara reținere a acestuia.

In this article