Tânăr de 23 de ani reținut de polițiștii din Orhei pentru jaf și o serie de furturi

a data de 03 martie, în jurul orei 01:00, polițiștii din Orhei au fost alertați de către un locuitor al satului Seliște că o persoană necunoscută a pătruns...

a data de 03 martie, în jurul orei 01:00, polițiștii din Orhei au fost alertați de către un locuitor al satului Seliște că o persoană necunoscută a pătruns în domiciliul părinților săi și a sustras în mod deschis un telefon mobil și 1000 de lei.

În urma investigațiilor s-a constatat că suspectul a deconectat lumina de la contor și telefonul fix, a intrat în locuința familiei și a sustras un telefon mobil și o geantă cu medicamente în care erau 1000 de lei.

De asemenea, în timpul anchetei s-a descoperit că din gospodăria altui locuitor din același sat a fost furată o bicicletă de 6000 de lei, iar din garajul unei locuitoare au dispărut mai multe bunuri în valoare de 27 900 de lei.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat un tânăr de 23 de ani, fără domiciliu stabil, ca fiind autorul sustragerilor. Acesta și-a recunoscut integral vina.

In this article