Tânăr cu pistol fără acte permisibile și substanțe interzise, reținut de carabinieri în capitală

La data de 22 februarie curent, o patrulă de carabinieri a Direcției Regionale Centru a IGC, fiind implicată la menținerea ordinii publice în sectorul Buiucani al capitalei, a...

La data de 22 februarie curent, o patrulă de carabinieri a Direcției Regionale Centru a IGC, fiind implicată la menținerea ordinii publice în sectorul Buiucani al capitalei, a observat o persoană suspectă de gen masculin care la apariția oamenilor legii și-a schimbat brusc direcția de deplasare.
Carabinierii au stopat persoana pentru verificări.
Ca urmare, asupra individului au fost depistate: un pistol revolver de model “RECK 9 mm”, 2 cartușe de luptă calibru 9 mm, un cartuș de luptă calibru 5.45 mm, un pachețel de hîrtie în interiorul căruia se afla o masă vegetală de culoare verde asemănătoare drogurilor, o cutie în interiorul căreia se aflau 22 pastile de proviniență necunoscută, un aparat confecționat artizanal pentru consumul substanțelor narcotice, 2 balonașe de gaz lacrimogen și 3 cuțite.
La fața locului a fost solicitată Grupa Operativă a IP Buiucani pentru documentarea cazului. Toate obiectele depistate au fost ridicate și transmise spre expertizare.
Tănăru în vârstă de 24 ani, originar din raionul Ialoveni a fost condus la IP Buiucani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.
In this article