Se întrec limitele legale și de bun simț! Ceban:„Agenții economici – impuși să dea mărturii false împotriva Primăriei”

Mai mulți agenți economici sunt purtați prin subsoluri pentru a da mărturii împotriva Primăriei Chișinău. Declarația a fost făcută de primarul general, Ion Ceban, care a specificat că...

Mai mulți agenți economici sunt purtați prin subsoluri pentru a da mărturii împotriva Primăriei Chișinău. Declarația a fost făcută de primarul general, Ion Ceban, care a specificat că guvernarea celor „buni” nenorocește majoritatea populației țării.

„Nu vă bateți joc de oameni, vor fugi toții din țară cu așa atitudine și guvernare „bună”. Foarte urât se procedează în prezent cu acei oameni care se implică la dezvoltarea orașului. Astăzi, mai mulți agenți economici sunt purtați prin birourile și „podvalurile” unor persoane și sunt impuși să dea mărturii împotriva Primăriei Chișinău și echipei mele. Este vorba de acei agenți economici care s-au implicat și au realizat diverse proiecte pentru oraș, parcuri, trotuare, scuaruri, subterane, terenuri de joacă, proiecte sociale. Și în continuare sunt foarte mulți doritori să ne susțină, tot mai mulți în ultima perioadă”, a declarat Ceban.

În context, edilul a subliniat că susținători ai activității sale sunt mai mulți decât cei care pot fi îngenuncheați de guvernare.

„Nu îi veți putea aresta pe toți. Noi suntem mulți, iar acțiunile voastre trec orice limite legale și ale bunului simt. Oamenii sunt speriați intenționat și se dorește deschiderea dosarelor dacă nu pe numele meu, atunci pe numele colegilor. Astăzi toți caută și nu găsesc ce să ne invoce. Iar noi în continuare ne vom face munca și vom rămâne deschiși, transparenți și vocali la fărădelegile voastre.
În curând vom da numele celor care vor să slujească acestei puteri și încalcă grosolan legea. Repet, pe fiecare proiect realizat există contract de sponsorizare cu toți agenții economici”, a punctat edilul.

Primarul a precizat că în curând toată informația referitoare la acest subiect, va fi făcută publică.

In this article