Tânăr cercetat penal pentru comiterea unui jaf

Tânăr în vârstă de 23 ani, locuitor al capitalei, pe urme fierbinți a fost reținut de ofițerii de investigații a Inspectoratului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a...

Tânăr în vârstă de 23 ani, locuitor al capitalei, pe urme fierbinți a fost reținut de ofițerii de investigații a Inspectoratului Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui jaf. Individul anterior s-a dovedit a fi judecat pentru infracțiuni similare, transmite Breaking News.

Polițiștii sectorului Botanica au fost alertați  în dimineața zilei de 22 ianuarie, de o tânără comunicând că în timp ce se afla în magazin după cumpăraturi un individ s-a apropiat și în mod deschis i-a sustras portmoneul. La fața locului polițiștii au stabilit că pormoneul se afla în coșul pentru cumpăraturi. Astfel prin acțiunile lui a cauzat tinerei în vârstă de 25 ani, un prejudiciu în sumă de 950 lei.

Ulterior în urma măsurilor întreprinse făptașul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri. În urma acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția.

Actualmente el este cercetat penal pentru jaf și plasat în arest pe un termen de 30 de zile. Conform legislației penale în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei.

In this article


Join the Conversation