Tânăr cercetat penal în stare de arest, pentru vătămarea intenţionată gravă

Pe data de 27 iunie a anului curent, angajații din cadrul I.P Buiucani al DP a mun.Chișinău, au înregistrat o informație precum că, la Institutului de Medicină Urgentă...

Pe data de 27 iunie a anului curent, angajații din cadrul I.P Buiucani al DP a mun.Chișinău, au înregistrat o informație precum că, la Institutului de Medicină Urgentă din mun.Chișinău, a fost internată o femeie în vârstă de 28 de ani, cu contuzie cerebrală gravă, cea din urmă fiind depistată inconștientă pe o stradă din Chișinău.

Ulterior, pe 27 septembrie victima a fost transferată în IMSP Căușeni pentru continuarea tratamentului, iar peste câteva zile, aceasta a decedat în spital.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală conform articolului 151 alin (4) Cod Penal al RM, iar în urma măsurilor speciale de investigaţii întreprinse de către Ofiţerii de Investigaţii ai Secţiei de Investigare Infracţiuni Grupa Crime Grave a IP Buiucani, împreună cu ofițerii de investigații al DP mun.Chișinău, a fost stabilită și reținută persoana bănuită de comiterea infracţiunii.

Suspectul s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani.  Acesta a fost reținut și escortat la IP Buiucani, pentru a fi audiat. Tânărul și-a recunoscut vina, declarând că în rezultatul unui conflict a lovit victima de mai multe ori, ulterior aceasta a căzut lovindu-se în regiunea capului.

Pentru infracțiunea comisă, individul riscă pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

In this article