Cercetat penal pentru hărțuire sexuală și inviolabilitatea vieții personale

Un tânăr de 21 de ani este cercetat penal, fiind suspectat de hățuire sexuală și inviolabilitatea vieții personale, după ce a constrâns o femeie să întrețină relații sexuale. ...

Un tânăr de 21 de ani este cercetat penal, fiind suspectat de hățuire sexuală și inviolabilitatea vieții personale, după ce a constrâns o femeie să întrețină relații sexuale. 

Cercetările au declanșat acum o lună, când polițiștii au fost sesizați de o tânără de 23 de ani cu privire la faptul că, o persoană cunoscută prin acțiuni verbale de constrângere și șantaj, a determinat-o la raporturi sexuale, în caz contrar va face public imagini foto și video cu ea în timp ce întrețin relații sexuale. 

Ca urmare a perchezițiilor efectuate de ofițerii de investigație ai Direcției investigații criminalitate organizată a Inspectoratului Național de Investigație în comun cu cei  de urmărire penală ai Direcției Generale Urmărire Penală a IGP, sub conducerea PCCOCS  la domiciliul, în automobil și în localul unde bărbatul  își desfășura activitate economică, au fost ridicate telefoane mobile, suporturi informaționale cu scop de a depista înregistrările video și fotografiile care tânărul le-ar fi  folosit la  acțiunile sale infracționale. 

Tânărul este cercetat în libertate, iar dacă va fi găsit vinovat,  riscă  amendă  de la 32 500 la 42 500 de lei sau  muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 140 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

 

In this article