Svetlana Sainsus, „OAMENII DE SUCCES INSPIRĂ”

Oamenii de succes nu se concentrează pe gânduri negative. Când sunt în fața unui obstacol, reușesc să vadă beneficiile pe care le-ar putea avea de pe urma acestei...

Oamenii de succes nu se concentrează pe gânduri negative. Când sunt în fața unui obstacol, reușesc să vadă beneficiile pe care le-ar putea avea de pe urma acestei experiențe și depășesc problema. Ei nu se întreabă ce ar putea merge rău, ci mai degrabă ce trebuie să facă pentru a reuși, transmite Breaking News.

Despre secretele reușitelor profesionale și personale, dar și despre cele mai grele momente din viața sa, s-a împărtășit  Svetlana Sainsus, co-fondatorul platformei Caritate.md, în cadrul unei noi edițiii a proiectului lansat de Poliția Națională,  „OAMENII DE SUCCES INSPIRĂ”.

La data de 7 martie, 2019, premergător Zilei Internaționale a Femeii, mai mulți conducători din cadrul Inspectoratului General al Poliției au avut parte de o „doză de inspirație” și o lecție de viață excepțională, de la  cea care dăruiește și care a demonstrat prin mii de destine schimbate,  că minuni există.

Svetlana Sainsus, o persoană cu  o responsabilitate civică înaltă, care a ajutat și salvat mii de oameni și a fericit familii care nu mai aveau nici o speranță în ziua de mâine.  Femeia  care a reușit în cel mai excepțional mod să mobilizeze societatea pentru a ajuta să ofere o a doua șansă miilor de persoane prin sloganul „Durere străină nu există”.

Întâlnirea cu Svetlana Sainsus, femeia care  reușește să-i inspire pe cei din jur și să promoveze incluziunea socială, cea care nu acceptă verdictul „nu se mai poate face nimic”, ne-a dat o lecție de viață, dezvăluind din culisele istoriei sale prin care a salvat vieți omenesti, a schimbat mii de destine și a fericit mii de familii, astfel ne-a inspirit să devenim mai buni, mai puternici și mândri de profesia care o avem.

Astfel, Svetlana Sainsus  a acceptat să ajute fetița unei polițiste, care suferă de o boală grea, prin colectarea sumei necesare, de peste 50 000 de euro, pentru realizarea unei intervenții peste hotarele țării.

La rândul nostru, am menționat despre proiectelor sociale pe care Poliția le implementează de câțiva ani, pentru ca societatea noastră să resimtă suportul Poliției Naționale și că muncim în beneficiul comunității.

Mulțumim Svetlana Sainsus pentru acceptarea invitației noastre în cadrul Proiectului „OAMENII DE SUCCES INSPIRĂ”, care ne-a dovedit că stă în puterea noastră să fim mai buni și să generăm o schimbare pozitivă, iar succesul nu se obţine uşor, în spatele lui se află multă muncă, ambiţie şi determinare.

 

In this article


Join the Conversation