Sute de proiectile descoperite pe șantierul autostrăzii Moldova

Peste 300 de proiectile au fost descoperite în comuna Sihlea, jud. Vrancea, în zona șantierului Autostrăzii Moldova din România. Echipa pirotehnică a fost solicitată să intervină în comuna...

Peste 300 de proiectile au fost descoperite în comuna Sihlea, jud. Vrancea, în zona șantierului Autostrăzii Moldova din România.

Echipa pirotehnică a fost solicitată să intervină în comuna Sihlea, după ce lucrătorii unei firme, care executa lucrări de cercetare a terenului în zona autostrăzii Moldova (A7), au descoperit mai multe proiectile, anunță Mediafax, transmite breakingnews.md cu referire la realitatea.md.

„Intervenția este în plină desfășurare, iar până la acest moment, în urma asanării terenului, specialiștii pirotehnicieni din cadrul I.S.U. Vrancea au mai descoperit peste 300 de proiectile de diferite calibre. Dat fiind numărul mare de proiectile descoperite și suprafața mare a terenului asanat, a fost solicitat sprijin din cadrul Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență Ciolpani, echipajele specializate urmând să intervină alături de pirotehniștii vrânceni”, spun reprezentanții ISU Vrancea.

In this article