Sute de copii au întâmpinat autospecialele salvatorilor decorate cu luminițe, la Ungheni și Cimișlia

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor, ieri, a ajuns în localităţile din ţară. Sute de copii au întâmpinat autospecialele de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande. Prima...

Caravana de Crăciun a Salvatorilor şi Pompierilor, ieri, a ajuns în localităţile din ţară. Sute de copii au întâmpinat autospecialele de intervenţie decorate cu luminiţe şi ghirlande.

Prima locaţie în care a ajuns coloana de maşini a fost oraşul Ungheni, unde micuţii au fost bucuroşi să întâmpine pompierii. Aici aceștia au primit daruri, dar şi au avut parte de o prezentarea a tehnicii de intervenţie a salvatorilor.

Caravana de Crăciun a ajuns şi în oraşul Cimişlia, unde peste 400 de copii au aştepta dornici coloana autospecialelor. Micuţii au primit cadouri, dar şi au explorat autospecialele decorate în stil de sărbătoare.

Copiii au probat echipamentul pompierilor, au făcut poze şi au comunicat cu cei care salvează vieţi omeneşti. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Caravana de Crăciun urmează să ajungă şi în alte localităţi, iar oamenii din ţară vor avea parte de recomandări în domeniul bazelor securităţii vieţii, dar şi de o atmosferă magică de sărbători.

Caravana Salvatorilor şi Pompierilor a fost demarată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI pe 24 decembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale, de aici aceasta a plecat în localităţile din ţară, unde oamenii s-au bucurat de atmosfera creată de salvatori. Aceasta are drept scop de a sensibiliza cetăţenii asupra respectării regulilor antiincendiare, dar şi de a oferi bucurie oamenilor.

In this article

Join the Conversation