Sute de cetățeni vor să discute direct la telefon cu Igor Dodon despre problemele lor

În fiecare săptămână, Igor Dodon sună de pe numărul său personal câte un cetățean cu care discută despre problema pe care o are. Se întâmplă în cadrul...

În fiecare săptămână, Igor Dodon sună de pe numărul său personal câte un cetățean cu care discută despre problema pe care o are. Se întâmplă în cadrul emisiunii “Președintele răspunde”.

În această săptămână, președintele a sunat-o pe Adelina Butanu, din raionul Florești. Tânăra l-a rugat pe șeful statului să o ajute, deoarece ea este orfană și cu grad de dizabilitate, însă comisia care îi acordă dizabilitatea i-a spus că trebuie să aleagă între locul de muncă și gradul de dizabilitate.

”Lucrez, sunt mulțumită că lucrez, dar am trecut grupa de invaliditate și acolo mi-au spus că trebuie să aleg: ori lucrez, ori îmi dau grupa de invaliditate”, a declarat tânăra.

Președintele a declarat că va investiga acest caz și va veni cu un răspuns concret.

În adresa președintelui au parvenit sute de solicitări de la cetățeni care vor să discute direct la telefon despre problemele cu care se confruntă. Șeful statului a declarat că îl va suna pe unul dintre aceștia. Dar, spune Dodon, nicio persoană nu va rămâne fără atenție, deoarece consilierii săi vor lua legătura cu fiecare cetățean care a anunțat că vrea să discute cu președintele țării.

In this article