Succes în Găgăuzia: Bașcanul Guțul și Ilan Șor deschid un parc impresionant în Ferapontievca

Unul dintre cele mai frumoase proiecte ale echipei de profesioniști a bașcanului, Evghenia Guțul, a fost implementat în micul sat Ferapontievca, raionul Comrat. Aici a fost amenajat un...

Unul dintre cele mai frumoase proiecte ale echipei de profesioniști a bașcanului, Evghenia Guțul, a fost implementat în micul sat Ferapontievca, raionul Comrat. Aici a fost amenajat un parc frumos, cu paturi de flori și un havuz clasic în centru, spre care duc alei nou pavate. Parcul a fost reabilitat în cel mai scurt timp posibil cu respectarea tuturor regulilor de arhitectură. Bașcanul Evghenia Guțul a subliniat la deschidere că acesta este începutul unor transformări minunate în acest sat.

„Sunt copleșită de emoții! Acesta este primul proiect din satul Dumneavoastră. Știu că este unul mult așteptat. Dar acesta este doar începutul. Vreau să mulțumesc întregii mele echipe.

După cum am promis în campania electorală, vom face tot ce am promis. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși să realizăm toate proiectele de infrastructură și sociale. Cu siguranță o să vă vă oferim 1000 de lei adaos la pensiile Dumneavoastră și o vă punem la dispoziție gaz la un preț de 10 lei”, a spus Evghenia Guțul.

Ea a mulțumit președintelui Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitrii Constantinov, originar din Ferapontievca, că a susținut implementarea proiectului. Dmitrii Constantinov a subliniat că bașcanul Găgăuziei nu și-a mințit alegătorii și își ține promisiunile.

„Aș dori să vă felicit pentru implementarea noului proiect și să mulțumesc bașcanului nostru, care își îndeplinește foarte repede ceea ce a promis. Au trecut doar 3 luni, dar s-au făcut atât de multe. Și aș dori să sfătuiesc criticii: așteptați cel puțin un an să vedeți cum se împlinesc toate promisiunile. Sunt sigur că locuitorii din Ferapontievca vor aprecia ceea ce s-a făcut și, așa cum a spus bașcanul, vom merge mai departe, etapă cu etapă”, a spus Dmitrii Constantinov.

Consilierul bașcanului Pavel Verejanu a subliniat că în 4 ani, echipa bașcanului, cu sprijinul lui Ilan Șor, o va transforma complet pe Ferapontievca.

„Așa cum a spus bașcanul, întreaga Ferapontievca va arăta ca acest parc. Și asta se va întâmpla, pentru că Ilan Șor nu vorbește în zadar. Echipa noastră a arătat deja acest lucru în peste 100 de localități: construim drumuri peste tot, comunicațiile necesare, instalăm gaz, iluminat stradal, îmbunătățim curți și multe altele. Și astăzi acest parc este un exemplu al modului în care liderul nostru, Ilan Șor, vede Găgăuzia și Moldova ca un tot întreg – o grădină înflorită”, a subliniat Pavel Verejanu.

Atât foștii, cât și actualii primari ai satului Ferapontievca au mulțumit echipei bașcanului și lui Ilan Șor pentru implementarea acestui proiect minunat.

„Vă sunt foarte recunoscător pentru implementarea acestui proiect, oamenii au visat de mult să aibă aici un parc frumos, iar dumneavoastră ați făcut-o. Mă înclin în fața Dumneavoastră”, a spus fostul primar Tatiana Jelihovschi.

„Multe mulțumiri bașcanului Evghenia Guțul, deputatului din satul nostru, președinte al Legislativului, Dmitri Constantinov, pentru că a ajutat satul nostru cu acest proiect. Asta arată că satul nostru va continua să trăiască. Sperăm că vor exista proiecte noi”, a subliniat primarul din Ferapontievca, Elena Odnostalco.

A avea propriul parc în centrul satului a fost un vis de lungă durată al locuitorilor. Ei sunt încrezători că acum viața se va îmbunătăți și satul lor are un viitor.

„În sfârșit, satelor mici, de asemenea, li se acordă o atenție sporită și cred că dacă acest lucru va continua, atunci Ferapontievca noastră va fi plină atât de copii, cât și de adulți, turiștii vor veni aici în vacanță”, a spus unul dintre locuitorii satului.

„Acum, nu eu mă voi duce să-mi văd nepoții la Comrat, ci nepoții mei vor veni aici și se vor distra. Am fotografiat deja această frumusețe și voi trimite poze tuturor rudelor mele atât în ​​Rusia, cât și de peste tot. Multe mulțumiri Evgheniei Guțul și Ilan Șor”, a spus un alt sătean.

Astfel de transformări la scară largă în Găgăuzia au devenit posibile datorită muncii bine coordonate a echipei de profesioniști a bașcanului și al politicianului și filantropului Ilan Șor, care are scopul de a face din Găgăuzia un adevărat tărâm al viselor și și-a asumat misiunea să reînvie satele mici.

„Sunt foarte bucuros că inaugurăm un alt proiect într-un loc minunat, pe un tărâm de vis, pe care, cu siguranță, îl vom construi. În ciuda luptei grele pe care o ducem împotriva actualului regim Sandu, continuăm să facem fapte bune și să ne respectăm promisiunile. Aș dori să mulțumesc doamnei bașcan și președintelui Adunării Populare, Dmitrii Constantinov, pentru munca lor coordonată. Sunt sigur că adevărul este în preajmă, vom câștiga și vom realiza multe proiecte noi”, a spus Ilan Șor în intervenția video, adresată locuitorilor din Ferapontievca.

În ultimele luni, datorită eforturilor echipei de profesioniști a bașcanului Evghenia Guțul și sprijinului lui Ilan Șor, zeci de proiecte de infrastructură și de ordin social au fost implementate în localitățile din Regiunea Autonomă Găgăuză. După zeci de ani de promisiuni goale, locuitorii autonomiei au din nou speranța și încrederea că regiunea lor va renaște.

In this article