Scuarul Mihai Eminescu prinde viață nouă: Mulțumiri de la primar

Scuarul „Mihai Eminescu” din centrul istoric al Capitalei s-a schimbat la față în weekendul trecut. Primarul Capitalei, Ion Ceban, le-a mulțumit colegilor de la Asociația ”Spații Verzi”, care...

Scuarul „Mihai Eminescu” din centrul istoric al Capitalei s-a schimbat la față în weekendul trecut. Primarul Capitalei, Ion Ceban, le-a mulțumit colegilor de la Asociația ”Spații Verzi”, care au organizat plantarea a 18 arbori noi. Este vorba de tei tineri, de 7-8 ani. De asemenea, edilul a venit și cu un mesaj transmis așa-zișilor experți în toate, care nu au ezitat să arunce critici neargumentate în cazul reamenajării scuarului.

”Prin această acțiune, am demonstrat că orice situație poate fi corectată, când este dorință și implicare. Ne vom face munca și vom interveni treptat, așa cum am făcut-o până acum, indiferent de aberațiile așa-zișilor experți. Suntem gata să analizăm orice critică ce este constructivă, însă atunci când unii cetățeni, fără argumente își dau cu părerea și se declară specialiști în canalizare, în cosmos, în pedagogie, în medicină, ne rezervăm, totuși, dreptul să acționăm așa cum ne spun profesioniștii. Unii devin specialiști peste noapte în toate domeniile, fără a avea măcar studiile necesare. Păcat că sunt și unele instituții media care preiau aceste aberații și minciuni și le transmit mai departe”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței de azi a Primăriei Chișinău.

In this article