Subdiviziunile capitalei “TRECUTE LA COVOR” de către Ion Ceban

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat ca toate subdiviziunile să pregătească timp de o săptămână planul pentru achiziții pentru anul curent. Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței...

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat ca toate subdiviziunile să pregătească timp de o săptămână planul pentru achiziții pentru anul curent.

Declarațiile au fost făcute în cadrul ședinței serviciilor primăriei din această dimineață.

„La început vreau să fac un anunț către toți, la ședința trecută a Consiliului Municipal Chișinău a fost votată decizia cu privire la efectuarea achizițiilor publice prin intermediul platformelor electronice de achiziții, iar la 6 februarie a fost emisă decizia. Astfel, toate subdiviziunile timp de o săptămână să pregătiți și să prezentați planul de achiziții pentru anul curent. Caietul de sarcini să fie corect întocmit, dar, și incluse toate cerințele tehnice ca să nu ne pomenim cu tergiversări și contestații. Toate achizițiile să fie făcute public astfel ca cei interesați să poată aplica. Nu așteptați să fie depășite termenele limită și să spuneți că nu se reușește”, a precizat Ion Ceban.

Primarul a solicitat ca toată această informație să fie plasată pe site-urile instituțiilor.

In this article


Join the Conversation