Strada Miron Costin a intrat în reparație. Câți bani se cheltuie pentru aceste lucrări

Strada Miron Costin, tronsonul dintre bulevardul Moscova și strada Florilor a intrat în reparație. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa...

Strada Miron Costin, tronsonul dintre bulevardul Moscova și strada Florilor a intrat în reparație. Despre aceasta anunță primarul general Ion Ceban în cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, transmite Breaking News.

Astfel, acolo vor fi asfaltați 5700 de mii de metri pătrați. Intervenția presupune reabilitarea părții carosabile, schimbarea bordurilor, amenajarea trotuarelor și a zonelor de staționare a transportului public.

În totalitate strada Miron Costin, care dispune de 16 mii metri pătrați va fi dată în exploatare la sfârșitul lunii mai, costul total a lucrărilor va constitui 7 milioane de lei.

„Lucrări de reabilitare sunt executate în prezent pe str. Ion Inculeț, Nicolae Testemițanu și Ion Pelivan. Lucrări de reparație sunt efectuate și pe mai multe trotuare din capitală: Aleea de la Mircea cel Bătrân, Bulevardul Moscova, Zelinski și Mihail Sadoveanu. Sunt lucrări de dezvoltare a infrastructurii drumurilor din capitala, pe care locuitorii le așteaptă ani la rând”, a conchis Ion Ceban.

In this article